az ízek megálmodója

Jekl Flóra

A fiatal generáció képviselőjeként gyermekkorom óta bekapcsolódtam a pincészet mindennapi életébe, ami nagymértékben hozzájárult a minőségi bor, valamint borkészítés iránti szeretetem és tiszteletem kialakulásához.

A szülőktől örökölt szakmai tudás és elhivatottság egy olaszországi tanulmányút során innovatív szemlélettel egészült ki, melynek eredménye, hogy a 2004-ben elkészített első saját klasszikus bordeaux-i összeállításom, mely az IL PRIMO nevet kapta, a borász és borértő körökben jelentős sikert aratott. Ezen ösztönzésre született meg az IL PRIMO sorozat, melynek unikális márkaneve mögött a borok készítése során is tapasztalható újító, kísérletező attitűd fedezhető fel.

Az új generáció képviselőjeként arra törekszem, hogy a tradíció és az innováció harmonikus kohézióját megtalálva, elkülönülő stílusú minőségi borokat alkossak, melyek ezt a fiatalos, friss szemléletet tükrözve emlékezetes pillanatokat szereznek fogyasztóiknak.

Annak érdekében, hogy az elkészülő borok maximálisan megfeleljenek a saját, megálmodott ízlésvilágomnak és prémium termékként definiálhatók legyenek, a  metszési folyamatoktól a szüreten át a hordók kiválasztásáig minden fázisra azonos hangsúlyt fektetek, hiszen mindezek a gondos, odafigyelést igénylő momentumok alapvető fontosságúak a végeredmény elérésében.

Azt csináltam, amit akartam.

Weboldalunkat csak 18 év feletti személy látogathatja.

Kérjük igazold a korodat.